luni, 1 mai 2017

Tehnologi noi adaugate frigiderelor

Dacă  aveti in plan sa schimbati vechiul frigider cu unul nou va doriti întotdeauna să cumparati un frigider bun la cel mai bun pret. Durata medie de viata a unui frigider este aproape de 12 ani și în această perioadă, puteți asista la o schimbare în performanță, design și preț al frigiderului.

După ce a decis bugetul, gândiți-vă ce caracteristici sunt importante pentru tine. Ai nevoie de rafturi largi în interiorul, astfel încât să puteți păstra cât mai multe sticle de apă și cosuri mari pentru a stoca legume? În timp ce va ganditi la achiziționarea unui frigider apar noi terminologii de care nu le-ați mai auzit așa că în acest articol vă vom spune despre noi terminologii și funcțiile lor. Citește mai departe.
1) Dozator de apa: dozatoare de apă sunt acum o caracteristică comună în frigidere special în ușă inferioară și laterală de caracteristică laterală. Aceasta este o caracteristică destul de convenabil , care vă permite să se bucure de gheață proaspătă și apă rece în timpul verii de nesuportat.     
                               Dozatorul  de apa
Nu numai acest lucru, linia de apă pe cele mai multe dozatoare trece prin construit în funcție care îmbunătățește gustul apei și elimină contaminanți. Cu aceasta puteți să stați hidratat pe tot parcursul verii. Acest distribuitor de apă poate economisi bani și de a reduce gunoi de plastic în casa ta.

2)Deodorant Frigider : Uneori frigiderul poate inputi ca trebuie sa fi uitat unele resturi în frigider. Din moment ce păstrați diferite tipuri de produse alimentare în frigider astfel încât există șanse ca mirosul de la un aliment va afecta celelalte.                                                              Deci, nu trebuie să vă faceți griji ca dezodorizatorului menține prospețimea în frigider și previne dezvoltarea bacteriilor, de asemenea.

3) Microblock: Consumul de legume și fructe proaspete ajută organismul să revitalizeze cu substanțe nutritive necesare. Dar , pentru că trebuie să se asigure că produsele alimentare rămân proaspete pentru un timp mai îndelungat. Deci, pentru aceasta tehnologia microblock păstrează legumele și fructele proaspete în arsite de veri. Microblock este un aditiv antimicrobian special care previne 99,9% microbi și păstrează fructele proaspete timp de 7 zile.


4) Rapid Chill Zone și tehnologie Gel Racirea: In arsita de veri, când te gândești brusc de o parte neplanificat această caracteristică servește întotdeauna perfect nevoilor tale. Pentru stocarea zi la produse alimentare de zi , cum ar fi băuturi și băuturi există o zonă separată de răcire rapidă. Compartimentul congelator vine cu tava înghețată, gel de răcire și twister gheață.
Tehnologie Chill rapidă
Gelul de răcire ajută la menținerea răcirea optimă pentru ore prelungite. Se poate reține chiar și calitatea produselor alimentare în cazul întreruperilor de energie electrică.
Tehnologia Anti B
5) Tehnologia Anti B
Tehnologia Anti-B în frigidere folosesc ioni de argint în conducta de aer și rezistența antibacteriene care păstrează germenul alimente gratuite. Această caracteristică protejează împotriva bacteriilor și microbilor cu ioni de argint în conducta de aer care inhibă creșterea.


6) Sisteme de aer Boosters
Pentru o răcire optimă în toate rafturile, boostere de aer reglează debitul de aer rece pe tot frigiderul cu cantitatea necesară de răcire. Acesta oferă răcire eficientă și pentru a evita afecta mirosul de un aliment la altul.
Unele frigidere are un format 3D, care păstrează aroma de produse alimentare în viață timp de mai multe zile.



                                                                                     7) Verde Tehnologie Ion uși
LG inovatoare „Green Technology Ion Door“ oferă frigidere un nivel extraordinar în răcire. Ionii verde lupta împotriva bacteriilor și elimină mirosul rău care împiedică descompunere a alimentelor.
In timp ce sistemul de răcire ușii menține o temperatură constantă prin mai multe conducte din interiorul frigiderului. Aceasta crește procesul de răcire, care oprește compresorul și salvează pe electricitate.
Green Ion Tehnologie

8) Blocarea în funcție: Funcția de control copil previne toate modificările nedorite sortare la setările de temperatură. După ce temperatura dorită este setată, temperatura poate fi blocat.
Alimente proaspete, întotdeauna
Pentru a oferi elementele alimentare dreptul de îngrijire cu frigidere mai bune și ei vă vor da substantele nutritive. Menținerea frigider la temperatura din dreapta permite elementele alimentare să respire și fără miros. În timp ce ar trebui să aibă grijă ca aerul uscat nu ar trebui să cauzeze pierderea de umiditate.
Deci, noroc la o viață sănătoasă și să mănânce alimente proaspete.  
Vizitati Http://Vit-Nic.ro pentru oferte de frigidere

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu