joi, 17 iulie 2014

Cada este in acelasi timp un hamac, o metoda excelenta pentru a va relaxa!



Cada de baie este in acelasi timp un hamac? Acest lucru poate parea exagerat, dar este foarte relaxant si daca ar si exista in realitate. Vesti bune! Cu singuranta exista! Denumita “Vessel”, este o cada dezvoltata din fibra de carbon rezistenta si in acelasi timp usoara, care atarna ca un hamac. Aceasta a fost dezvoltata de catre Splinter Functions. Mai tarziu in acest articol va vom relata ce are de spus co-fondatorul companiei despre aceast amestec distractiv intre hamac si cada de baie.
Creat pentru a fi utilizat intr-o camera care are pardoseli de gresie si cu mobila care nu are problem cu umezeala, Vessel este suspendat de perete neatingand podeaua, exact ca un hamac. Aceasta este fixata in perete cu bracketi din otel inoxidabil, care pot fi acoperiti sau lasati expusi, in functie de décor sau stil de design. Cada este umpluta cu apa folosing un robinet vertical. Apa folsita in timpul imbaierii este eliberata printr-un sistem de evacuare montat in podea sub aceasta. O scurgere pe conducta poate fi de asemenea instalata in cazul in care un spatiu umed nu este posibil sau disponibil.
Co-fondatorul companiei producatoare al acestui dispozitiv a avut de spus despre produsul lor: “Lovit de calitatile sinergice ale celor doua elemente destul de convingatoare care au fost cunoscute ca o simbioza pentru odihna si relaxare, (o cada de baie si un hamac), am fost inspirati sa creem o piesa care ar oferi cel mai bun din ambele lumi si care permit fericire pura si totala.”
Distractia pasnica a meditatiei si relaxarii tipica unui hamac a fost imbunatatita combinand-o cu imensul confort oferita de scaldatul in apa calda. Elevand experienta imbaierii intr-o sculptura suspendata deasupra podelei aceasta a fost reinventata intr-un sanctuar contemporan pentru relaxare, pastrandu-si in acelasi timp functia secundara de cada de baie.
Vessel este construit din fibra de carbon care imita panza folosita de un hamac. Sub mai multe straturi de fibra de carbon se afla un strat pe baza de spuma, care foloseste ca izolatie pentru hamac. Acest lucru inseamna ca apa va ramane la temperatura dorita pentru o perioada semnificativ mai lunga decat o cada normala.
Masurand 2 metrii si 70 centimetrii, atunci cand este extins complet, Vessel nu este o cada obisnuita ci mult mai mult. Este o abundenta de spatiu pentru a putea impartasi aceasta experienta cu jumatatea dumneavoastra, daca veti dori acest lucru. Marimi personalizate sunt de ademenea disponibile la producator. Fotografiata pe aceasta pagina, se poate observa cada/hamac cu culoarea neagra, ea fiind oferita, de asemenea, in culorile: rosu, albastru, galben, roz, argintiu.
 

Iata mai multe imagini cu Vessel: 

 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu