joi, 17 iulie 2014

Casa pe o insula tropicala – Paradis sub palmieri


Aceasta casa exotica si in acelasi timp contemporana este localizata pe o insula dintr-o zona exclusivista in apropiere de Filipine. Aceasta casa a fost dezvoltata special pentru doamna Faria care a lucrat la aceasta in colaborare cu mai multe persoane. Casa inspira sentimente de libertate si sporeste sentimentul de liniste pura.


Conceputa initial ca o statiune pentru tinerii casatoriti, ca un loc in care cuplurile sa isi petreaca luna de miere pentru o taxa opulenta, proprietarii locuintei de pe insula s-au indragostit atat de tare de ea incat s-au mutat permanent in ea.



Singura cale prin care proprietarii pot ajunge la si de la resedinta este cu barca sau elicopter in acest scop existand un heliport personal ascuns chiar in spatele piscinei, deghizat printre copaci si fauna de palmier. Zona este atat de bine deghizata incat daca privesti nu ai spune ca este o zona destinata aterizarii unui elicopter daca nu ti se dezvaluie acest lucru.
Din punct de vedere al amenajarilor interioare putem observa cum decorul se potriveste cu paleta generala de culori si pana si culoarea meselor se potriveste cu “sentimentul” general al mediului tip jungla, imbinat perfect cu exteriorul.






Un lucru este sigur: daca se intampla sa fi milionar, o locuinta de agest gen este uluitoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu