joi, 17 iulie 2014

Locuri de relaxare pe un pervaz cu perne



Ferestrele sunt deregula gandite pentru a lasa lumina si aerul curat sa intre in casa, ele trecand neobservate in viata cu zi de zi. Cu toate acestea, cu un pic de creativitate, puteti transforma pervazul intr-o piesa funtionala de mobila cu ajutorul unor amenajari interioare foarte simple!
Construiti o zona tip cutie, (care va servi drept cadru), sub pervazul unde puteti observa ca este destul spatiu. Aceasta poate fi vopsita pentru a se potrivi cu culoarea decorului dumneavoastra. Apoi, puteti cumpara o perna care sa se potriveasca cu dimensiunile acestui cadru, sau daca sunteti si mai creativi, va puteti crea singuri aceasta perna.
Nu numai ca va puteti transforma zona pervazului intr-un scaun confortabil tip canapea, ba chiar puteti adauga utilitate aditionala printr-un spatiu de depozitare sub ea, sau ca o lada de jucarii pentru copiii dumneavoastra.
In fotografiile de mai jos puteti observa exemple de ferestre personalizate pentru a va folosi ca inspiratie pentru proiectul dumneavoastra:






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu